Logo kluba

Промотивни караван „Моја Србија“ Туристичке организације Србије почео је у петак 12. јуна, у Београду и Ужицу.

Циљ каравана је успостављање сарадње приватног, јавног, цивилног сектора и професионалних удружења у промоцији летње угоститељске понуде Србије. Караван ће кроз Крагујевац проћи 10. и 11. јула.

Savremeni-Kragujevac

У оквиру каравана Туристичка организација Крагујевац представиће се кроз дегустацију карактеристичне локалне кухиње, а поред домаћина, представиће се и дестинације које гравитирају ка Крагујевцу.

Део каравана је наградни квиз знања „Колико познајеш Србију“, као и разноврстан куултурно – уметнички програм.

Планинарски клуб „Гора“ Крагујевац позван је од стране Туристичке организације Крагујевца  да у оквиру овог каравана дана 10. јула у времену од 08.00 до 21.00 сати постави свој штанд у пешачкој зони града, где ће бити постављени и многобројни штандови организација, предузећа и појединаца који се баве туризмом.

Овим позвим нашем клубу је пружена јединствена прилика да у окивру туристичког каравана „Моја Србја“ представимо рад клуба, досадашње активности у области планинарства и заштите животне средине, те промоцију наших стаза „Крагујевчка стаза Жежељ – Бешњаја“ и „Градска пешачка стаза“.

Стога, позивамо све наше чланове и пријатеље клуба да узму учешће како у припреми и организацији промоције, тако и у ућешћу на самој промоцији за штандом у пешачкој зони дана 10. јула, у времену од 08.00 – 21.00 сати.