Slika

„Омладинска акција(18-30год) пешачење-планинарење 2015.“

У суботу 21.марта, ПЕК „Гора“ ће обележити почетак пролећа у природи пешачењем поред највишег водопада у Шумадији, који се налази на само 5км од центра града, затим поред старог планинарског дома на брду Жежељ и све до просторија у Букоровцу где ће учеснике чекати забавни програм.

За акцију се могу пријавити учесници од 18-30година.

План Акције:

7:30 Организован превоз аутобусом од Крста за оне који уплате 200дин до среде 18.марта.За све остале који се пријаве до петка организоваће се превоз таксијем на лицу места произвољним формирањем група од 4 како би се оправдали исти трошкови од 200дин за превоз у оба правца.

8:00 Полазак на стазу од „Марине кафане“ у Ждраљици, поред водопада Бук (15м) до планинарског дома на брду Жежељ и маркираном стазом до просторија у Букоровцу.

15:00 ОШ „Вук Караџић“ у Букоровцу, забавни програм за учеснике.

17:00 Повратак у град превозом.

Ова акција је идеална прилика за све младе људе који би желели да проведу дан у природи.Стаза је лагана, дуга 12км, и успут ће бити лепих видика на град, прилика за сликање на платформи поред водопада Бук и старог планинарског дома.Потребно је понети ранац, храну и воду за цео дан.

Цена: 200динара, за организован превоз у оба правца.

Сви заинтересовани се могу пријавити организатору акције Чаславу Михајловићу на број 063/6-18-18-3.За потврду места у организованом превозу је потребно уплатити трошкове превоза од 200дин до среде 18.марта.

*Неопходна је пријава за учешће и ако се долази другим превозом, због боље организације акције.