Због лошег времена које смо имали ових дана нисмо успели да уредимо нашу планинарску стазу и да је припремимо за „5. Ђурђевдански поход на Жежељ и Бешњају“ који треба да се одржи 4. маја.

Пратећи временску прогнозу изгледа да ће први леп дан за радове бити понедељак, 21. април, па позивам све чланове клуба, наше пријатеље и симпатизере да нам се придруже у акцији уређења стазе.

Радови на уређењу стазе били би од раних јутарњих сати до послеподнева да бисмо успели у једном дану да одрадимо све послове. Зависно од броја пријављених за рад на уређењу поделили би се бар у две групе које би независно одрађивале две трасе планинарске стазе. Од алата имамо троје маказа са дугачком дршком и једне обичне маказе за орезивање, као и две секире. Имамо такође белу и црвену боју, четкице и разређивач за поправљање планинарских ознака или постављање нових на местима где нису уочљиве на стази. Ту су наравно и рукавице за рад. Ако неко има свој алат (маказе са дугом дршком су се показале као најбољи алат) пожељно је да га понесе.

Сви заинтересовани за рад на уређењу стазе нека се јаве Дејану Милошевићу на телефон 064 / 241-541-2 или на мејл: dejankg@gmail.com.

Детаљан план уређења стазе биће објављен на овом чланку, по пријављивању заинтересованих.