Почетак > Најава акције > Радни пролаз стазе од Жежеља до Бешњаје

Радни пролаз стазе од Жежеља до Бешњаје


У недељу, 10. октобра, планиран је радни пролаз стазе од Жежеља до Бешњаје за све чланове клуба и остале који су заинтересовани да нам помогну или да се тог дана лепо прошетају овим пределима у јесењем амбијенту.

Планирано је да се до Ждраљице превеземо градским аутобусом на линији 2 – Петровац-Ждраљица, који из Петровца креће у 6:55. Већина учесника ће чекати овај аутобус у 7:00 код кафане „Пролеће“ или у Пивари код „Прве српске пекаре“. По доласку у Ждраљицу, окупићемо се код Марине кафане, поделити алат за рад и кренути нашом стазом. Уз пут ћемо чистити стазу и обнављати планинарске ознаке на стази. Очекујем да ће бити довољно учесника да поделимо посао и да се мењамо на стази, тако да се посао лако одради лаганим проласком стазе. Морамо бити довољно ефикасни да стазу прођемо и уредимо целом дужином, све до воденице у Букоровцу, до 16:00, када имамо аутобус натраг за Крагујевац.

Од алата и прибора биће обезбеђени: радне рукавице – 24 пара, маказе за гране – 2 комада, маказе за гране са продуженом дршком за дебље и високе гране– 1 комад, бела боја – 2 кутије, црвена боја – 2 кутије, четке за боју – 4 комада, разређивач – 1 литар.

Ко поседује неки од горе наведених алата (добродошле су и секирице за кресање грана), добро би било да га понесе са собом, како би што брже и лакше одрадили посао.

Храна и вода из ранца. Одећа и обућа према временским приликама – боље стара да се не би оштетила или упрљала од фарбе. Правићемо краће одморе по потреби.

Видимо се у недељу код Марине кафане у Ждраљици у 7:30.

Advertisements
Категорије:Најава акције
  1. Нема коментара.
  1. No trackbacks yet.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: